duminică, 24 februarie 2013
Aperitiv cu Somon
Ingrediente pentru 4 persoane
300 gr parmesan ( bucata)
8 felii de somon
rucola
1 borcanel de hrean cu smantana
cateva boabe de piper rosu
Parmezanul se razuie pe razatoarea mare.
Se pune o hartie de copt intr-o tava si din parmesanul ras formam 8 cercuri
Bagam tava in cuptorul incalzit la 200C pentru cca 8 min.
Se lasa la racit 1-2 min dupa care se formeaza din parmesan coji de Tacos
Umplem fiecare coaja de taco cu felii de somon si rucola
Servim cu crema de hrean ,decorat cu boabe de piper rosu.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce aperitiv simplu și inedit!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alina!
ȘtergereFoarte eleganta prezentarea!!!
RăspundețiȘtergereMereu un gentleman! Multumesc Haplea
ȘtergereNici nu vreau sa ma gandesc ce gust are somonul cu parmezan! Pup!
RăspundețiȘtergereEste f.bun,trebuie sa incerci! pup
ȘtergereO reteta de nota 10+ . De la prezentare pana la combinatie! Bravo!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mult! Hugs
ȘtergereMmm, ce nebunie delicioasa! Pupici
RăspundețiȘtergereSa sti ca DA :) pup
ȘtergereCe idee fainaaa!!! Super arata!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca-ti place Simo. Pup
Ștergerearata delicios!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
ȘtergereO primavara frumoasa sa ai!
RăspundețiȘtergereMultumesc asemenea scumpo! Hugs
ȘtergereRetetele tale merita incercate. Sunt simple si delicioase. Sa ai o primavara minunata!
RăspundețiȘtergereMultumesc Rita! Hugs
Ștergere