duminică, 24 februarie 2013

Aperitiv cu Somon



Ingrediente pentru 4 persoane

300 gr parmesan ( bucata)
8 felii de somon
rucola
1 borcanel de hrean cu smantana
cateva boabe de piper rosu

Parmezanul se razuie pe razatoarea mare.
Se pune o hartie de copt intr-o tava si din parmesanul ras formam 8 cercuri
Bagam tava in cuptorul incalzit la 200C pentru cca 8 min.

Se lasa la racit 1-2 min dupa care  se formeaza din parmesan coji de Tacos


Umplem fiecare coaja de taco cu felii de somon si rucola
Servim cu crema de hrean ,decorat cu boabe de piper rosu.


18 comentarii:

  1. Nici nu vreau sa ma gandesc ce gust are somonul cu parmezan! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. O reteta de nota 10+ . De la prezentare pana la combinatie! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Retetele tale merita incercate. Sunt simple si delicioase. Sa ai o primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere