sâmbătă, 10 august 2013

Muffins cu Coacaze



Ingrediente 17 muffins

200 gr coacaze
150 gr unt /temperatura camarei
coaja de la o lamaie
3 oua
200 gr faina
50 gr migdale macinate
3 lingurite praf de copt
150 ml lapte batut

Se face o crema din unt si 100 gr zahar,adaugam coaja de lamaie.
Separam albusul de galbenus.
Adaugam pe rand galbenusurile in crema de unt si mixam bine dupa fiecare.
Se incorporeza laptele,faina,migdalele macinate si praful de copt.
Adaugam in compozitie  coacazele si amestecam usor cu o lingura.
Se pune in forma hartiute speciale pentru muffins.
 Umplem formele de muffins cu aluat, avand grija sa nu fie foarte pline, numai pana la 2/3.
Se baga forma in cuptorul incalzit la 175 C pentru 25 min.
Albusurile se bat spuma cu 50 gr zahar,se baga in frigider.
Dupa cele 25 de minute scoatem forma de muffins din cuptor si cu ajutorul la o lingura impartim bezeaua de albusuri pe fiecare muffin.
Se baga forma din nou la cuptor pentru 10 min.
Dupa ce am scos forma din cuptor se lasam la racit 15 minute.
Bon Appétit!



15 comentarii:

  1. Sunt dragalase si gustoase,iar coacazele parca sunt margelute!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Waw ce bunatateeeeeeeeeeeeeeee....!
    Si arata asa de fain cu coacazele alea...sunt de mare efect !
    Te imbratisez si te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata atit de frumusele! :-* :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Imagine impecabila, draga mea! Le mananci din ochi!

    RăspundețiȘtergere
  5. arata minunat...dar si gustul e pe masura!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau si eu vreo doua, te rog ;-) puup

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmm.... cum arata!!! Sa mori mancand nu alta!

    RăspundețiȘtergere
  8. cat de colorata si delicioasa arata, parca te invita sa o savurezi incet si cu stil :)

    RăspundețiȘtergere