duminică, 12 august 2012

Chiftele


Ingrediente.
1 kg de carne tocata,amestec
1 chifla veche de-o zi
500 ml ulei
1 lingurita boia de ardei dulce
1/2 lingurita de oregano uscat
1/2 lingurita de curry praf
2 linguri de sos soja
2 cepe tocate marunt
2 catei de usturoi,tocati
1 lingura de mustar
10 fire patrunjel tocat
1 ou
sare si piper
1. Se pune intr-un bol carnea tocata,chifla care a fost inmuiata in apa si stoarsa bine.Calim ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei,se adauga peste carne.
Se adauga restul de ingrediente si amestecam bine.Condimentam cu sare si piper dupa gust.
2. Se formeaza chiftelele cu mainile umede si le prajim in ulei incins pe ambele parti pana sunt rumene(la foc mediu). Le scoatem pe un servet absorbant .


9 comentarii: