duminică, 12 august 2012
Chiftele
Ingrediente.
1 kg de carne tocata,amestec
1 chifla veche de-o zi
500 ml ulei
1 lingurita boia de ardei dulce
1/2 lingurita de oregano uscat
1/2 lingurita de curry praf
2 linguri de sos soja
2 cepe tocate marunt
2 catei de usturoi,tocati
1 lingura de mustar
10 fire patrunjel tocat
1 ou
sare si piper
1. Se pune intr-un bol carnea tocata,chifla care a fost inmuiata in apa si stoarsa bine.Calim ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei,se adauga peste carne.
Se adauga restul de ingrediente si amestecam bine.Condimentam cu sare si piper dupa gust.
2. Se formeaza chiftelele cu mainile umede si le prajim in ulei incins pe ambele parti pana sunt rumene(la foc mediu). Le scoatem pe un servet absorbant .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Am sosit...mirosea prea bine! ;)
RăspundețiȘtergerefoarte bune si imi place ca sunt condimentate :)
te pup!
Multumesc si esti servita cu drag!
ȘtergereAm venit dupa miros,mai sunt si pentru mine?
RăspundețiȘtergereTe pup!
Bine ai venit!Hai la masa :)
ȘtergereChiftelele mereu mi-au placut.!!!
RăspundețiȘtergereDa Rocsy,mereu sunt bine venite :)
ȘtergerePana la mine a venit mirosul!! :))
RăspundețiȘtergerePupici
Apoi hai la o chiftea :)
ȘtergereCe bine arata, as musca si eu dintr-una :P
RăspundețiȘtergere