marți, 7 august 2012

Gnocchi cu Sos de Mustar si Smantana



Ingrediente pentru 2-3 portii
1 pachet de gnocchi(600gr)
1 ceapa medie
8 felii de bacon
1 lingura ulei
250 gr samantana lichida
60 gr mustar
1 legatura frunze de arbagic 
pieper,sare

Intr-o oala se pune 3l de apa si o lingura de sare.Cand incepe sa fiarba,punem gnocchi si fierbem cca 3 min.
Se pun intr-o strecurătoare.
Apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Intr-o tigaie prajim feliile de bacon,fara ulei.Se scot pe o farfurie.
Adaugam in tigaie lingura de ulei si calim ceapa apoi punem samntana si mustar,se lasa sa fiarba cca 3 min (foc mediu) Tocam frunzele de arbagic si se pun peste sos dupa adaugam si gnocchi,se mai lasa 30 sec de pe foc.Condimentam cu sare si piper.
Se pun portiile in farfuri si deasupra feliile de bacon.
Sa aveti pofta!

16 comentarii:

  1. Ador aceasta mancare, excelenta ca si gust si impresie artistica :) excelenta! te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Delicioasa, vin la tine la pranz!! Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. De mult vreau sa fac si eu niste gnocchi cu sos arabiata, dar pe caldurile astea mi-e groaza sa ma apuc de ele...asa ca pana atunci ma servesc de la tine! :P
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador gnocchi cu orice !! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. La cum arata, trebuie neaparat incercata!!!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere