joi, 9 mai 2013

Oua De Ciocolata Cu Crema




200 ml frisca lichida
50 gr ciocolata cu lapte
50 gr ciocolata amaruie (min 50% cacao)
1 portocala,doar sucul
4 oua de ciocolata(ex: kinder sau Milka)
1 pachet inaritor de frisca

Se pune la incalzit smantana(a nu se fierbe) dupa adaugam ciocolata rupta bucati.
Stingem focul si amestecam pana la topirea ciocolati.
Se toarna intr-un bol  in care putem mixa.

Punem bolu' in frigider pentru 4 ore,dupa trecerea timplui se scoate si adaugam sucul de portocala,mixam 2 min,se adauga intaritorul de frisca si mixam din nou pana devine o crema.
Desfacem cu grija ouale de ciocolata,apoi se umple fiecare jumatate cu crema de ciocolata .
Decoram cu felii de portocala  si nuci sau alune tocate marunt.

Simplu si Delicios :)

17 comentarii:

  1. Ce buuuuuune trebuie sa fie!Musai fac si eu!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos arata, o idee foarte ingenioasa ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mor aici de pofta! Mai am olecuta si m-apuc de rontait monitorul. :">

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmm bun, foarte bun, delicios!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,este o crema usoara,numa buna pe vremea asta! Hugs

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu pot decat sa fur vre-o 2 ousoare :)
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca sunt foaaaaaaarte gustoase si arata intr-in mare fel ! Bravo !
    Te tzuc fata draga si sa ai un weekend linistit !

    RăspundețiȘtergere
  8. Yamiiii yamiiii..O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. o idee interesanta si foarte delicioasa, pot fi mancate atat de copii cat si de adulti, bravo :D

    RăspundețiȘtergere