marți, 28 mai 2013
Ceafa de Porc cu Pesto
Ingrediente :
1 legatura busuioc proaspat
1 legatura patrunjel
2 linguri muguri de pin
1 catel de usturoi
100 ml ulei de masline
2 linguri de parmesan ras
4 felii ceafa de porc(cca 150 gr portia)
4 linguri de ulei
sare,piper
Punem verdeata tocata mare intr-un blender,adaugam muguri de pin,usturoiul si 2 linguri ulei de masline.
Se pulseaza de cateva ori.
Adaugam incet uleiul si pulsam pana cand obtinem o pasta fina .
Se adauga parmesanul si mai pulsam de 2-3 ori.
Condimentam cu sare.
Se pune o tigaie la inncins si prajim ceafa de porc in 4 linguri de ulei,cate 2 min pe fiecare parte.
Ungem o tava cu putin ulei si punem ceafa prajita.
Fiecare bucata de carne se unge cu o lingura de pesto.
Se baga tava la cuptorul incins la 190 C pentru 10 min.
Servim cu paste sau cartofi sote.
In cazul in care va mai ramane pesto,se poate pastra intr-un borcan la frigider, turnati deasupa un strat fin de ulei de masline.
Pofta Buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Si eu tot ceafa am pregatit azi,dar cu alta garnitura.
RăspundețiȘtergereImi place mult ideea ta!:)
Aoleu! Parca va vorbirati toate sa-mi faceti pofta. Arata grozav de apetisant!
RăspundețiȘtergereMmmm... o deliciosenie!!!
RăspundețiȘtergerePorcul asta e mereu cel mai bun!
RăspundețiȘtergereYummy, ce bunatate ai preparat tu aici! Pup
RăspundețiȘtergereCea mai buna leguma e porcul, se stieee!! Cu pesto cred ca fenomenal!!
RăspundețiȘtergereTe astept cu drag la Provocare "Dulce Romanie"! Mai multe informatii aici: http://sim0na-world.blogspot.ro/2013/06/provocarea-dulce-romanie.html
RăspundețiȘtergereAdor sosul pesto!!!Yummyy
RăspundețiȘtergere