joi, 18 octombrie 2012
Panna Cotta cu Dovleac
Ingrediente
500 ml smantana dulce
100 ml lapte
90 gr zahar
10 gr gelatina,foi
1 plic de zahar vanilat
200 gr dovleac copt si taiat cuburi
Se pune gelatina intr-un bol si acoperiti-le cu 100 ml apa rece.
Intr-o oala mica se pune,smantana,zaharul+zaharul vanilat,dovleacul si laptele si se fierbe cca 2-3 min la foc mic.
Scoatem gelatina din apa, scurgeti-o si adaugati-o peste compozitia de smantana,amestecand pana se dizolva,apoi mixam cu un mixer vertical dupa care trecem amestecul de smantana printr-o sita deasa.
Se lasa la racit cca 20 min dupa care se pune crema in forme/pahare. Bagam formele la firgider pentru cca 4 ore.
Scoateti formele de crema din frigider si rasturnati-le pe cate o farfurie. Daca nu ies din prima, puneti formele in putina apa fierbinte(cca 10 sec).
Bon appetit !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce frumoasa e!
RăspundețiȘtergereDa,are o culoare foarte faina dar si un gust pe masura :) Hugs
ȘtergereFoarte ingenioasa reteta!Ador dovleacul!
RăspundețiȘtergereSi eu :) pup
ȘtergereCe bine suna!Si cat de frumoase sunt floricelele!
RăspundețiȘtergerePup!
Multam Miha! kisses
ȘtergereMinunata, asa ceva trebuie neaparat sa fac si eu!! Pupici
RăspundețiȘtergereChiar te rog sa incerci reteta!Kisses
ȘtergereSunt tare dragalase si cu siguranta gustoase!
RăspundețiȘtergerePup
Ce culoare superba!!!
RăspundețiȘtergereFrumoase si speciale!
RăspundețiȘtergereVai ce desert frumos si gustos !! ;)
RăspundețiȘtergere