duminică, 31 august 2014
Fursecuri Angeliche
Ingrediente
230 gr unt la temperatura camerei
80 gr zahar pudra
300 gr faina
130 migdale macinate fin
coaja rasa de la o jumatate lamaie
1 lingura suc de lamaie
1 lingurita extract de vanilie
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
zahar pudra pentru a decora
.......................................................................
Se pune intr-un bol toate ingredientele si amestecam bine pana se omogenizeaza.
Din aluatul optinut se formeaza o bila .
Se pune in frigider pentru cca 30 min.
Scoatem aluatul din frigider si il impartim in mai multe bile dupa care se ruleaza si se taie bucati de 3-4 cm.
Fursecurile le asezam in tava de cuptor acoperita cu hartie de copt.
Se coc 15 min la 180 C.
Cat inca sunt calde se tavalesc prin zahar pudra.
Bon appétit
Reteta o am de la Iuliana Florentina
A doua zi fursecurile sunt mult mai bune,merita sa faceti portie dubla ;)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Loredana ma bucur mult ca le-ai încercat și mai ales că ti-au plăcut! :*
RăspundețiȘtergereNe-au placut f.mult, mai ales la mama soacra :)
ȘtergereAh, daca-s cu multe migdale, sunt pe gustul meu!! Clar le fac si eu ;-) :* :*
RăspundețiȘtergereDupa ce se scot din cuptor, se lasa cca 10-15 min la racit. Pup
ȘtergereMmmm ce bune sunt. Pup!
RăspundețiȘtergereSuper arata!!! Pup cu drag
RăspundețiȘtergereCam cate bucati ies din ingredientele din reteta? Multumesc mult. Elena
RăspundețiȘtergereBuna Elena,din pacate nu le-am numarat......cca 50 buc
Ștergere