marți, 5 noiembrie 2013
Spaghete cu Ton
Ingrediente
250 gr spaghete
3 linguri de ulei
1 ceapa tocata fin
4 fileuri de ansoa in ulei
1 lingurita de capere in saramura
200 ml smantana linchida
100 ml supa de legume
250 gr ton in suc propriu
sare,piper
Mod de preparare
Fierbem pastele in apa cu sare,conform instructiunilor de pe pachet, apoi le scurgem.
In timpul in care fierb pastele punem intr-o tigaie uleiul la incins si prajim ceapa pentru 2 min dupa care adaugam fileurile de ansoa si prajim inca 1 min.
Se adauga in tigaie,smantana,supa de legume si caperele,lasam tigaia in continuare pe foc pentru 4-5 min.
Condimentam cu sare si piper sosul.
Adaugam tonul scurs de suc si mai fierbem inca 1-2 min.
Pastele se pun in tigaia cu sos si se omogenizeaza,decoram cu frunze de busuioc si parmesan ras,apoi servim.
Un pahar de vin alb este numa bun langa o portie de spaghete cu ton :)
Pofta Buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
arata minunat, gustul nu poate fi decat pe masura ;)))!!
RăspundețiȘtergerebune bune pastele cu ton !
RăspundețiȘtergereO seara buna !
Ador combinatia de paste si peste!
RăspundețiȘtergereLe ador!!!!
RăspundețiȘtergereCe fain le-ai invartit in farfurie!!
RăspundețiȘtergere