Ingrediente pentru 2 persoane
2 buc steak de vita( a 200 gr )
2 linguri de ulei
sucul de la o portocala
200 ml smantana pentru gatit
1 lingurita de piper verde marinat
un varf de cutit de praf curry
sare,piper
folie de aluminiu
Punem uleiul la incins intr-o tigaie si prajim bucatile de steak la foc iute cate 1 min pe fiecare parte.
Reducem focul si prajim inca 2-3 min pe fiecare parte.
Se scoate carnea pe folie de aluminiu,condimentam cu sare si piper dupa care o impachetam.
In tigaia in care am prajit carnea, adaugam smantana,piperul verde si paraful curry.
Se lasa la fiert pana optinem un sos mai gros.
Scoatem carnea din folie si o punem pe farfurie,adaugam sos-ul peste si servim cu salata si cartofi natur.
Oau, arata de Masterchef :))) grozav, eu nu prea am noroc la carnea de vita, desi as savura cu placere o friptura suculenta.
RăspundețiȘtergereweekend frumos >:d<
Eh aș Masterchef :))) Esti o draguta . Kisses
ȘtergereCred ca este grozav de buna cu sosul acela!
RăspundețiȘtergerePup!
Este un sos care merge si la carnea de pui. Pup
Ștergerewoow ce bine arata....interesanta combinatie!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alice! kisses
ȘtergereE wauuu, e de revista!! Bravo, Loredana!!
RăspundețiȘtergereeeee asta o iau ca pe un compliment :)) Pup
ȘtergereArata grozav!
RăspundețiȘtergereJoseph Hadad daca vedea reteta asta era super multumit ! Bravo....
RăspundețiȘtergereSosul trebuie sa fie o nebunieeeee.....
Cred ca sunt singura care nu pot sa mananc carne ....asa in sange, cum se prepara ea normal !
Te tzuc cu drag !