luni, 21 octombrie 2013

Steak de Vita cu Sos de Portocale



Ingrediente pentru 2 persoane

2 buc steak de vita( a 200 gr )
2 linguri de ulei
 sucul de la o portocala
200 ml smantana  pentru gatit
1 lingurita de piper verde marinat
un varf de cutit de praf curry
sare,piper
folie de aluminiu

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si prajim bucatile de steak la foc iute cate 1 min pe fiecare parte.
Reducem focul si prajim inca 2-3 min pe fiecare parte.
Se scoate carnea pe folie de aluminiu,condimentam cu sare si piper dupa care o impachetam.
In tigaia in care am prajit carnea, adaugam smantana,piperul verde si paraful curry.
Se lasa la fiert pana optinem un sos mai gros.
Scoatem carnea din folie si o punem pe farfurie,adaugam sos-ul peste si servim cu salata si cartofi natur.




10 comentarii:

  1. Oau, arata de Masterchef :))) grozav, eu nu prea am noroc la carnea de vita, desi as savura cu placere o friptura suculenta.
    weekend frumos >:d<

    RăspundețiȘtergere
  2. woow ce bine arata....interesanta combinatie!!

    RăspundețiȘtergere
  3. E wauuu, e de revista!! Bravo, Loredana!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Joseph Hadad daca vedea reteta asta era super multumit ! Bravo....
    Sosul trebuie sa fie o nebunieeeee.....
    Cred ca sunt singura care nu pot sa mananc carne ....asa in sange, cum se prepara ea normal !
    Te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere