Ingrediente 4 portii
450 gr muschi de vita/taiat făsii
25 gr seminte de susan
1 ardei verde/taiat făsii
1 ardei rosu/taiat făsii
1 ceapa rosie/ tocata julien
1 catel de usturoi/tocat
3 linguri de ulei
50 ml vin rosu sec
3 linguri sos soja
sare,piper.
Intr-o tigaie curata si uscata rumenim semintele de susan,1-2 min.Se pune pe o farfurie la racit.
Punem la incins uleiul, condimentam carnea cu sare si piper si o prajim pe ambele parti la foc iute cca 2-3 min.
Scoatem carnea pe o farfurie.Punem in tigaie ardeii,ceapa si usturoiul si calim 2 min dupa care adaugam vinul si sosul de soja.
Se adauga carnea,amestecam si se mai lasa inca un min.
Gataaaa :) Rapid,usor si f.f mmmmm bun!
Se serveste cu orez si seminte de susan!
Ce bine arata, faina reteta!
RăspundețiȘtergereCe yami!
RăspundețiȘtergereCe mancarica usoara si gustoasa! Pup
RăspundețiȘtergereFoarte buna si usor de pregatit.Te pup!
RăspundețiȘtergereBuna carnita ta cu susan! pup
RăspundețiȘtergereMmmmmm ce bine arata, cu siguranta un deliciu. Interesanta reteta!
RăspundețiȘtergere