Ingrediente pentru 4 portii
500 gr smantana lichida
300 ml lapte
1 pachet zahar vanilat(optional)
80 gr zahar
10 gr gelatina(foi)
150 gr zmeura
Punem gelatina la imuiat in 100 ml apa.
Se incalzeste intr-un vas laptele si smantana la foc mediu.Adaugam zaharul si se lasa a da un clocot ,luam vasu de pe foc.
Stoarcem bine gelatina si o adaugam in vas,amestecam bine.
Punem zmeura si mixam cu un mixer vertical dupa care trecem amestecul de smantana printr-o sita deasa.
Se lasa la racit cca 20-30 min dupa care se poate pune in forme/pahare.
Bagam formele la firgider pentru 4 ore.
Servim simplu sau cu sos de zmeura/ciocolata!
Arata foarte bine si e delicios cu siguranta.Bravo!
RăspundețiȘtergereOoo, ce bunatate de pana cotta, si are si zmeurica. Foarte bine ti-a iesit! Pup
RăspundețiȘtergereNu buna,foarte buna.Si arata grozav.Pup!
RăspundețiȘtergerearata tare fain!
RăspundețiȘtergereImi place tare muult se face usor si este extrem de delicioasa. Arata apetisant!
RăspundețiȘtergere