luni, 25 iunie 2012
Piept de Pui cu Sos Dulce Acrisor
Ingrediente pentru 4 persoane
300 gr piept de pui
20 gr ghimbir radacina/tocat
1 catel de usturoi
1 ceapa mica(70 gr)
3 rosii
2 morcovi (cca 259 gr)
2 fire de ceapa verde
200 gr ciuperci
3 linguri ulei
sare,piper
100 ml Sos chinezesc dulce acrisor
200 ml apa
1. Se taie pieptul de pui in fasi,ceapa julien,morcovi bastoane subtiri,rosiile cuburi,ceapa verde si usturoiul rondele si ciupercile felii mai mari.
2. Punem intr-o tigaie uleiul la incins si prajim la foc mare,carnea de pui cu ceapa,usturoi si gimbir pentru cca 3 min.Condimentam cu sare si piper.
3. Se adauga morcovi si ciupercile,prajim inca 4-5 min la foc mediu.
4. In 200ml de apa dizolvam sosul dulce acrisor,se pune in tigaie.
5. Adaugam rosiile si ceapa verde,se mai lasa pe foc inca 3-4 min.
Se poate servi cu paste sau orez!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce bun!
RăspundețiȘtergereImi place ghimbirul in mancaruri mai mult decat in prajituri!
RăspundețiȘtergerePui cu legume si sos e clar favoritul meu! Pupici
RăspundețiȘtergereCu siguranta este foarte bun,imi place asa de mult cum arata.
RăspundețiȘtergereThis looks and sounds wonderful - have to try that.
RăspundețiȘtergereO combinatie pe gustul meu!!
RăspundețiȘtergereCe frumos si gustos arata!
RăspundețiȘtergere