1 cana couscos(de cca 200-250ml)
1 cana cu apa fiarta si sarata
1 legatura patrunjel
2 castraveti
3 rosii mari curatate de seminte
1 ardei rosu
3 fire de ceapa verde
5 linguri ulei de masline
2 linguri zeama de lamaie
sare,piper
Se toarna apa fierbinte peste couscos si lasati la inmuiat 7 min.Adaugam 2 linguri de ulei si amestecam.
Tocam ceapa rondele.Rosiile,castraveti,ardeiul se toaca marunt la fel si patrunjelul.
Adaugati legumele tocate peste couscous,zeama de lamaie si restul de ulei,amestecam bine si condimentam cu sare si piper.Se mai lasa 30 de minute sa-si traga aromele dupa poate fii servit!
Ce mancarica rapida si gustoasa. Nu am gatit de mult couscous, dar ai aici o reteta tentanta! Pup
RăspundețiȘtergereGrozav de buna si de usoara.Merge pe canicula aceasta.
RăspundețiȘtergereTe pup!