sâmbătă, 22 iunie 2013

Salata cu Parizer



Ingrediente pentru 4 portii

Dressing

Coaja rasa de la o lamaie bio si sucul
1 lingurita mustar
o priza de zahar
sare,piper/dupa gust
4 linguri de ulei
1 cepa mica tocata marunt.
Se pun toate ingredientele intr-un castron si amestecam.

500 gr parizer de pui sau porc,se toaca cuburi mici apoi se pune peste crema de dresing.
Se amesteca si acoperim castronul cu o folie alimentara dupa care se baga in frigider o ora.
Curatam de seminte un castravete si un ardei gras rosu,tocam cuburi mici.
Se ia 2 fire de ceapa verde si 10 fire de patrunjel pe care le tocam marunt.
Scoatem castronul din frigider si adaugam legumele si verdeata.
Daca mai este nevoie,condimentati cu sare si piper.
Gata Salata :)
Este ideala pentru un picnic ca tot avem vara :)

ca.390 Kcal portia



9 comentarii:

  1. Buna salatica! Chiar si cu parizer (la care poftesc de cateva ori pe an), la care unii ar avea de comentat :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu mai mananc nici un fel de carne procesata de cativa ani, dar asta nu inseamna ca nu-mi este pofta. E buna salata. Mare pacat ca nu poti gasi un parizer de incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Respect ca ai renuntat la carnea procesata din comert dar eu ador mezelurile :) Multumesc de vizita

      Ștergere