duminică, 16 iunie 2013

Mousse De Mure



Ingrediente 4 persoane

3 foi de gelatina
100ml apa plus 2 linguri
150 gr mure
200 gr iaurt
4 linguri de zahar
150 gr frisca lichida

Gelatina se hidrateaza in 100 ml apa.
Se pun murele si 2 linguri de apa intr-un bol si facem un piure cu ajutorul la un mixer vertical,apoi il trecem prin sita pentru a elimina samburii.
Adaugam iaurtul si zaharul si omogenizam bine.
Se pun intr-o cratita mica 3-4 linguri din crema la incalzit(nu se fierbe)
Stoarcem gelatina de apa si se adauga in cratita,amestecam pana se dizolva dupa care sa adauga peste piureul ramas,amestecam.
Se pune vasul in frigider pentru 20 min

Mixam frisca..
Scotem vasul cu crema din frigider si adaugam frisca batuta ,amestecam usor cu un tel.
Se pune crema in cupe sau boluri si o dam la rece pentru 4 ore.
Este super yuumy ;)



6 comentarii:

  1. Un deliciu potrivit pentru acest sezon!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred si eu ca este super,arata grozav!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum l-ai scos de la frigider ? Hmmmmm.....cat e de bun !
    Asta-i prea bun ca să fie-adevarat!
    Te imbratisez si te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  4. Deja imi imaginez cat de parfumat este...

    RăspundețiȘtergere