luni, 26 martie 2012

Friptura Din Carne Tocata Cu Ananas


     


Ingrediente pentru 6 portii

600gr carne tocata amestec(vita,porc)
2 felii de toast inmuiate bine in apa,apoi stoarse
100 gr sunca presata taiata in cubulete mici
1 ardei iute rosu,curatat de seminte si tocat
1 ceapa mica taiata marunt
1 ou
6 felii de ananas din cutie
6 felii de cascaval
sare,piper si curry
6 lingurite gem de coacaze
Calim ceapa intr-o lingura de ulei.Intr-un bol punem carnea,ceapa,sunca,painea,ardeiul,oul si condimentam cu sare,piper si curry(eu am pus jumatate de lingurita de praf curry)
Intr-o tava de cca 30×20 cm punem hartie de copt si adugam compozitia de carne pe care o intindem uniform si o nivelam cu o spatula.Adaugam feliile de ananas bine scurse.
 Punem tava la cuptorul in prealabil incalzit la 180 C pentru 35 min.Dupa trecerea celor 35 min, adaugam feliile de cascaval peste ananas,si se mai lasa in cuptor inca 20 de min.
Scotatem tava  si lasam la racit 5 min..
Se portioneaza si adugam cate o lingurita de gem de
 coacaze pe fiecare felie de cascaval.Se serveste pe felii de toast.
(portia are 330 Kcal)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu