sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Piept de Curcan cu Legume



Ingrediente pentru 4 persoane
800 gr piept de curcan,taiat cuburi
3 cepe,taiate julien
4 catei de usturoi tocati mare
2 ardei grasi,rosu si verde taiati cuburi mari
300 ml supa de legume
3 linguri faina
75 ml sos soja
500 gr ciuperci,mici
1 crenguta rosmarin
sare,piper.

Condimentam carnea de curcan cu sare si piper si o tavalim prin faina.
Intr-o tigaie cu peretii inalti, se incalzeste 3 linguri de ulei, se pune pieptul de curcan si se rumeneste pe toate partile la foc iute pentru 3 min. dupa care se scoate pe o farfurie.
In aceeasi tigaie adaugam 2 linguri de ulei,se pun ciupercile si le prajim cca 2 min.Se scot si se pun peste carne.
Adaugam din nou 2 linguri de ulei si prajim la foc iute,ceapa,usturoiul,rozmarinul si ardeiul,apoi adaugam supa si sosul soja,acum adaugam carnea si ciupercile si se lasa sa fiarba cca 15 min la foc mic.
Servim cu orez si un pahar de vin alb! :)

Bon appétit!!!
cca 400 kcal/portia

11 comentarii:

  1. Bunatatea asta trebuie incercata!!! Super arata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bunatate ai pregatit Loredana.Week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. O mancare ce ne face cu ochiul! :) Gustoasa si aratoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta da preparat de duminica,vreau si eu o portie generoasa!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici nu vreau sa ma gandesc la mirosul din bucatarie!
    O bunatate de mancare!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce prezentare frumoasa si ce mancarica buna! Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. bun, bun! cu siguranta te lingi pe degete!!seara frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere