luni, 10 decembrie 2012

Fursecuri cu Nuca Si Ciocolata


Ingerdiente pentru cca 30 de bucati

150 gr ciocolata min. 50% cacao
125 unt,care a fost lasat la temperatura camerei cateva ore
150 gr zahar
1 pachet de zahar vanilat
1 ou
220 gr faina
1/2 lingurita praf de copt
100 gr nuca tocata marunt

Se rupe ciocolata in bucati mici si o topim la bain marin.Cu ajutorul unui mixer se amesteca untul cu zaharul vanilat si zaharul alb,pana se topeste zaharul.Adaugam oul si ciocolata topita,mixam cca 2 min.
Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga peste crema de ciocolata,mixam pana sunt bine incorporate toate ingredientele,apoi adaugam nuca,Amesteca bine toate ingredientele.
Se pune hartie de copt intr-o tava.Puneti cu lingurita din acesta compozitie in tava de copt , lasand spatiu intre ele.(nu apasati)
Se coc fursecurile timp de 12 minute, in cuptorul preincalzit, la 200 grade C.
Lasati fursecurile sa se raceasca complet pe un gratar.

Delicioase!!!!!


9 comentarii:

  1. Te cred si eu ca sunt delicioase,doar au nuca si ciocolata!Vin cu colindul pe la tine!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca delicioase, numai bune pentru sarbatori! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bunatate de fursecuri ai facut, e o combinatie ce-mi place grozav de mult! Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Nuca, ciocolata.. mmm.. ce poate fi mai bun?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce nume de blog dragut ai gasit! Bubu, taaare bune trebuie sa fie fursecurile tale. Te pup si sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai facut din astea americane!:)
    Super!

    RăspundețiȘtergere
  7. Luna decembrie e luna fursecurilor:) am si eu unele in cuptor;) Trebuie sa le incerc si pe ale tale neaparat! :)

    RăspundețiȘtergere