miercuri, 16 aprilie 2014

Pulpe de Miel


Ingrediente pentru 4 persoane

4 pulpe de miel / inferioare
2 morcovi
2 cepe
4 catei de usturoi
2 crengute cimbru
1 crenguta rozmarin
5 linguri de ulei
2 linguri pasta de rosii
200 ml vin rosu sec
400 ml supa de legume

Condimentam pulpe cu sare si piper.
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie si prajim la foc iute pulpele.
Pulpele se scot intr-o tava ,in acelasi ulei sotam pentru 1 min ceapa taiata mare,usturoiul taiat in 2 si morcovi taiati rondele.
Adaugam vinul peste legume,se lasa sa fiarba 2-3 clocote apoi adaugam,rozmarinul ,cimbrul,pasta de rosii si supa.Condimentam cu sare si piper.
Turnam sosul cu legume peste pulpe si acoperim tava cu folie de aluminiu.
Se baga tava in cuptorul incalzit la 180 C pentru 1 1/2-2 ore.Dupa ce a trecut o ora,intoarceti pulpele din tava.
Servim cu piure si salata


Va doresc un Paste plin de lumina si multa Iubire!


7 comentarii:

  1. Ohoooooo cu ce bunatate ai venit ! Si are o aroma....imbatatoare.
    Invierea Domnului sa iti sporeasca sanatatea si belsugul, sa iti implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletul si in inima ta . PASTE FERICIT !

    RăspundețiȘtergere
  2. Paste fericit, sanatate si tot ce iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am nimerit bine! :)))
    Paste luminat, cu sanatate si numai bine! Muah! >:d<

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, ce mielut apetisant, ii simt mirosul pana aici ;-) Eu am avut iedut si ca sa pape si Tudor, am taiat carnita marunt si am facut-o cu taitei la wok ;-) Cand bem si noi un vin impreuna, huh? Pup fata frumoasa si harnica, sa ai Sarbatori pascale binecuvantate alaturi de familia ta!! Hristos a Inviat!! :* <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Paste Fericit si Sarbatori luminate si linistite iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. noi nu consumam miel, dar sunt convinsa ca daca as pune asa ceva pe masa, sigur s-ar manca fara probleme, arata fantastic de bine!

    RăspundețiȘtergere