marți, 24 aprilie 2012
Dulceata de Capsuni si Rubarbar
Dulceata si aroma capsunilor se imbina perfect cu gustul acrisor al rubarbarului asa ca va poftesc la o dulceata foarte gustoasa!
Ingrediente:
500 gr capsuni
500 gr rubarbar(numai tijele)
500 gr zahar 2:1(gelifiant)
30ml apa
Intai curatam rabarbarul,se decojeste partea exterioara pentru a ramane doar interiorul care e dulce-acrisor dupa care il taiem bucatele.
Curatam capsunile si le taiem in 4.Punem rabarbarul si capsunile intr-o oala dupa adaugam apa,se lasa la fiert pe foc mediu spre mic cca 40 min(din cand in cand amestecam) Dupa se adauga zaharul si mai lasam sa fiarba inca 3 min.
Hai ca a fost mai mult decat usor :) Sa aveti pofta!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu