sâmbătă, 28 aprilie 2012

Penne cu Gorgonzola



Ingrediente pentru 4 pers
400 gr penne
2 linguri ulei de masline
1 ceapa rosie
200 ml smantana lichida
200 ml vin alb sec
100 gr gorgonzola
un praf cayennepeffer
sare,piper

Se pune o oala cu apa la fiert in care atunci cand incepe sa fiarba adaugati 1 lingura de sarea si pastele,se fierb 11 min.Se scurg de apa.
Intr-o tigaie cu peretii inalti punem uleiul la incins si calim ceapa,se stinge cu vin,adaugam smantana,condimentam cu cayennepeffer,sare si piper.Lasam sosul sa fiarba la foc mic 5 min.
Adaugam branza taiate cubulete  si mai lasam inca un min pe foc.Stingem focul si adaugam pennele peste sos.
Un pranz sau o cina deliciosa servita alaturi de un pahar de vin alb.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu