Pentru 4 persoane
250 gr cartofi
100 gr parmesan ras
2 oua
250 gr smantana
1 broccoli mare
4 bucati piept de pui
4 felii sunca serrano
un varf de lingurita nucusoara rasa
un varf de lingurita cimbru
sare,piper
Curatam cartofii,ii spalam dupa care taiam cubulete si Ii punem la fiert in apa cu sare pentru 15-20 min.Dupa ce au fiert se scurg de apa si ii punem intr-un castron,adaugam parmesan si facem un piure.Ouale,smantana se adauga peste piure si condimentam cu sare, piper si nucusoara.Spalam Broccoli si Il rupem buchetele(fara coada) il punem la fiert in apa cu sare pentru 3 min.
Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper dupa care invelim invidual cu sunca,se pun intr-o forma unsa cu putin unt dupa care adaugam broccoli si piureul de cartofi,se presara putin cimbru.
Se da la cuptor incins la 190 grade pentru 30-35 min.
Pofta Mare!
Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper dupa care invelim invidual cu sunca,se pun intr-o forma unsa cu putin unt dupa care adaugam broccoli si piureul de cartofi,se presara putin cimbru.
Se da la cuptor incins la 190 grade pentru 30-35 min.
Pofta Mare!
yummy, yummy!
RăspundețiȘtergeredelicios!