joi, 5 aprilie 2012
Spaghete Bologneze
Ingrediente:
500 gr. spaghete
300 gr. carne tocata(mixa)
100 ml vin rosu
1 ardei verde (poate fii si unu mic iute)
o ceapa
2 catei usturoi
un morcov
400 ml suc de roșii(sau rosii decojite in suc propriu)
vegeta
dafin
sare
piper
ulei de masline
Mod de preparare:
Spaghetele se fierb in apa cu sare(cca 8 min). Ceapa si usturoiul se toaca,ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cca 5-6 minute impreuna cu carnea tocata.
Se adauga rosiile, putina vegeta, 1 foaie de dafin si vinul,se lasa sa fiarba cca 40 min. la foc mic, sub capac.
Se condimenteaza sosul cu sare si piper si se serveste cu spaghetele fierte.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu