marți, 29 mai 2012

Chili con carne


Ingrediente pentru 6 portii
1 kg carne tocata (amestec vita si porc)
1 ceapa mare/tocata
3 catetei de usturoi/tocati
2 ardei iuti/verde si rosu
1 cutie boabe de prumb(400gr)
1 conserva de rosii in suc (450 gr)
1 conserva de fasole rosie
1 conserva de fasole alba(cu bob mare)
1 lingurita de oregano uscat
3 linguri ulei
sare,piper

Intr-o tigaie cu pereti inainti calim ceapa,ardei si usturoi la foc mediu pentru cca 3 min.
Se adauga carnea tocata si mai prajim inca 5 min si condimentam cu sare,piper si oregano.Se adauga conserva de rosii.
Scurgem fasolea de apa si o trecem printr-un jet de apa rece dupa care o punem in tigaie.
Adaugam boabele de porumb si lasam sa fiarba acoprit la foc mediu cca 15 min.Daca mai este nevoie condimentati cu sare si piper.
Se serveşte fierbinte cu lipii de tortilla.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu