joi, 19 aprilie 2012

Alcazare



Ingrediente

4 albusuri,200gr zahar,2 pahare nuci macinate

Se bat cu telul albusurile pana formeaza o spuma tare. Se adauga zaharul putin cate putin batand mereu,apoi cu lingura se amesteca usor si se pun nucile..Compozitia se poate pune cu lingurita sau folosind un cornet intr-o tava pe care am pus hartie de copt, se baga la cuptor si se coc cca 15-20min.

Crema

4galbenusuri +1 ou intreg,200gr zahar,,2-3linguri cacao,1 pachet de unt.
Galbenusurile+oul intreg si 200gr zahar se bat foarte bine cu telul,se pun pe foc mic si se bat in continuare pana se desprinde crema de pe tel.Se da deoparte si cand crema s-a racit se adauga pachetul de unt si se bat iar cu telul.
Se lipesc doua cate doua si se dau prin nuca macinata.


Reteta NivaStyle



Un comentariu:

  1. De ceva vreme le tot dau tarcoale si acum ,gata,le fac si eu!
    Super faine!

    RăspundețiȘtergere