duminică, 10 februarie 2013

Piept de Pui cu Mazare si Curry


Ingrediente pentru 4 persoane

500 gr piept de pui
1 ceapa tocata
1 morcov,taiat rondele
300 gr ciuperci,taiate jumatati
200 gr mazare congelata
100 ml vin alb sec
250 ml supa de legume
1 lingurita de curry
2 linguri faina
sare,piper
 3 linguri de ulei

Se taie pieptul de pui cuburi,apoi se asezoneaza bucatile de carne cu sare si piper dupa care se dau prin faina.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins si prajim bucatile de carne la foc iute pana se rumenesc .Se adauga ceapa,morcovul ,ciupercile si se prajesc inca 2-3 min .
Se adauga vinul in tigaie,se lasa sa fiarba cateva clocote la foc mediu apoi punem supa de legume,curry si mazarea,amestecam bine.Condimentati cu sare si piper.
Acoperim tigaia cu un capac si se lasa inca 10 min sa fiarba la foc mediu.
Servim cu garnitura de orez sau paste!
Bon Appetit!



7 comentarii: