2 cani de faina
1 cană de zahăr
1 lingurita praf de copt
1/2 linguriţă de bicarbonat de sodiu
1/2 linguriţă de sare
1 ou
1/2 ceasca de suc de portocale
1/3 cana de apa
2 linguri de unt sau margarina, topit
2 linguri de coajă de portocală rasă
3/4 cana de afine proaspete sau congelate
1 cană de zahăr
1 lingurita praf de copt
1/2 linguriţă de bicarbonat de sodiu
1/2 linguriţă de sare
1 ou
1/2 ceasca de suc de portocale
1/3 cana de apa
2 linguri de unt sau margarina, topit
2 linguri de coajă de portocală rasă
3/4 cana de afine proaspete sau congelate
Pune untul, apa, zaharul, oul, sucul de portocala si coaja rasa de portocala intr-un blender si amesteca minim 30 de secunde. Toarna lichidul din blender peste ingredientele din bol si amesteca pana se omogenizeaza.
Adaugam Afinele si amestecam usor cu o lingura.
Turnati aluatul in tava unsa cu unt si preserata cu faina si coaceti timp de 45 min
Bon Appetit
Adaugam Afinele si amestecam usor cu o lingura.
Turnati aluatul in tava unsa cu unt si preserata cu faina si coaceti timp de 45 min
Bon Appetit
Chiar nu refuz o feliuta!
RăspundețiȘtergere