sâmbătă, 31 martie 2012

Muschiulet de porc cu crusta de verdeturi




Ingrediente

1 muschiulet de porc de cca 700 g
cateva fire de: Oregano,Rosmarin,Salvie si Cimbru
2 linguri mustar
4 linguri de ulei
sare si piper
2 felii de toast

 Mod De Preparare
Pregatim muschiuletul de porc,il spalam,dupa care il tamponam cu servetele de bucatarie si indepartam acea pielita 'argintie'.Il condimentam cu sare si piper.

Din verdeturi si toast facem crusta.Tocam verdeturile,indepartam coaja de la toast si le punem intr-un blender unde le mixam la viteza maxima pentru 1-2 min.
Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim  muschiuletul pe toate partile cca 4 min.
Il scoatem din tigaie si il punem intr-o tava,il ungem cu mustar si preseram crusta de verdeata,apasam si preseram din nou.
Bagam tava la cuptor preincalzit la 200 C pentru 25 min

5 comentarii:

  1. In a-2a zi de pasti am facut aceasta reteta cu o singura modificare,am adugat la crusta si putin parmesan.Delicios

    RăspundețiȘtergere
  2. Faina reteta, Bubu! Atentie, insa, tocmai ti-a fost furata fotografia si postata aici: http://www.topreteteonline.ro/pulpa-de-porc-in-crusta-de-mustar-si-verdeata/. Te-as ruga sa il reclami pe acest individ la google, o poti face aici: https://www.google.com/webmasters/tools/dmca-notice?pli=1&. E pacat sa iti fie folosita munca in felul asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. excelent a iesit muschiuletul, arata bine si suculent, are o culoare frumoasa, imi place si cum prezinti pregatirea retetei, sa avem pofta :D

    RăspundețiȘtergere