sâmbătă, 24 martie 2012

Risotto Cu Capsuni/Risotto with Strawberries




Ingrediente pentru 4 persoane
2 linguri unt
1 litru lapte fierbinte
40 gr zahar + 1 plic zahar vanilat
250 gr risotto
100ml vin alb
250 gr capsuni
1 lingura fulgi de ciocolata
1 lingura fistic maruntit

Topim untul si zaharul intr-o cratita,adaugam orezul si calim pentru 1 min amestecand continu.Stingem cu vin si amestecam usor pana cand acesta  se evapora.

  Laptele se adauga putin cate putin amestecand continuu.
Lasam orezul sa fiarba 25 de min la foc mic,din cand in cand amestecam.Dupa ce s-a fiert il lasam la racit cca 10 min.
Punem Risotto in farfurii si decoram cu capsuni,fulgii de ciocolata si fistic.

Aveti grija,este periculos de bun!Portia cca 360 Kcal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu