joi, 29 martie 2012

Mousse de Fructe

Mousse de Fructe/reteta de post 
Ingrediente:
500 gr pere/curatate de coaja si taiate cubulete
2 banane/taiate rondele
80 gr zahar
50 ml lichior de cocos
zema de la o lamaie
12 gr gelatina/foaie
60 gr fulgi de cocos
Pentru decor:
2 buc kiwi
3 felii de ananas
6 capsuni
10 afine
..........................................
Punem gelatina in 100 ml apa rece.
Pasam perele cu bananele si facem o crema omogena,adaugam zaharul si lichiorul, amestecam din nou.
Intr-o craticioara punem zeama de lamaie si o lasam sa se incalzeasca(sa nu fiarba) stoarcem gelatina de apa si o dizolvam in zeama de lamaie,compozitia rezultata o adaugam in piureul de fructe.Punem in forme si dam la frigider pentru 3 ore.Se decoreaza cu fulgi de cocos si fructe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu