miercuri, 1 mai 2013

Brownies cu Crema de Branza



Ingrediente:

o forma cu inel detasabil de 23 cm diametru
120 gr unt
120 gr ciocolata neagra( min 55 % cacao)
100 gr faina
150 gr zahar
2 oua
60 ml lapte
..................................
500 gr branza philadelphia
100 gr zahar
1 plic zahar vanilat
3 oua
120 gr iaurt

Topim ciocolata si untul la bain marie,luam vasul dupa bain marie si adaugam zaharul,amestecam cca 2 min.
Se adauga ouale si laptele,mixam dupa  se adauga faina cernuta,amestecam pana se omogenizeaza.


 Punem crema in forma tapetata cu unt si faina si se baga in cuptorul incins la 180 C pentru 25 min.
Scoateti blatul din cuptor si reducem tempratura la 160 C.
Amestecam crema de branza cu zaharul plus zaharul vanilat cu mixerul sa se incorporeze bine , apoi se adauga ouale  iar la sfarsit punem si iaurtul si amestecati iar pana la omogenizare.
Turnam amestecul obtinut peste brownie ,se baga forma din nou la cuptor  pentru cca 50-55 min.
(in centru prajituri o sa fie putin moale cand o miscam)
Se scoate forma din cuptor si asteptam min 4 ore inainte sa o taiem( sau se baga la frigider peste noapte)
Sa aveti pofta !

10 comentarii:

  1. Mmmmm vin pana la tine sa pap desert. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super bunatate trebuie sa fi fost!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne cat de bine arataaaaaaaa......!!!!!!
    Sfintele sarbatori sa iti aduca bucurie in suflet, pace in casa si belsug pe masa .
    Un Paste fericit sa ai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de urari draga Sidy!Paste fercit alaturi de familie! tzuc

      Ștergere
  4. Delicios trebuie sa fie!!
    Te invit la concurs: http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/04/concurs-prepara-briose-si-castiga-o.html.

    RăspundețiȘtergere